top of page

Fri, Apr 19

|

GC den egger, Rode Zaal

Yannick Bovy Celebrates The Crooners

Yannick Bovy Celebrates The Crooners: een unieke gelegenheid om enkele van de mooiste nummers uit de muziekgeschiedenis en The American Songbook opnieuw te ontdekken.

Tickets are not on sale
See other events
Yannick Bovy Celebrates The Crooners
Yannick Bovy Celebrates The Crooners

Time & Location

Apr 19, 2024, 8:00 PM – 9:30 PM

GC den egger, Rode Zaal, August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Belgium

About the event

BESTEL HIER TICKETS!

Sinds zijn debuut wist Yannick Bovy met zijn albums en concerten niet alleen in eigen land, maar ook in de rest van Europa, Brazilië en Zuidoost-Azië het publiek te begeesteren met zijn warme stem.

Na het grote succes van Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole, waarmee de Antwerpse crooner de wereld rond toerde, staat zijn volgende muzikale eerbetoon alvast in de steigers. Dit jaar gaat Yannick Bovy de theaters in vuur en vlam zetten met een ode aan de grootste crooners. De tijdloze nummers van grootheden als Frank Sinatra, Tony Bennett, Dean Martin, Nat King Cole en vele anderen zullen door Yannick in de beste croonertraditie met een geweldige 4-koppige live band worden gebracht.

Yannick Bovy Celebrates The Crooners: een unieke gelegenheid om enkele van de mooiste stemmen uit de muziekgeschiedenis en The American Songbook opnieuw te ontdekken.

Share this event

bottom of page